... / Story's / Actueel / PAINTED SCARS brengt binnenkort eerste EP uit
Actueel

PAINTED SCARS brengt binnenkort eerste EP uit

PAINTED SCARS is een nieuwe, Belgische, heavy-hitting hardrockband die in april 2023 werd gevormd. Hun eerste single ‘Life And Alive, thuis opgenomen in juli 2023, kreeg uitstekende recensies in de lokale pers en deed het prima op sociale media. Op 17 augustus 2024 verschijnt ‘Kintsugi’, de debuut-EP van het vijftal uit het landelijke Erpe-Mere.

Paintes Scars

PAINTED SCARS trok al vrij snel na de oprichting de aandacht met de organisatie van het mini-festival Scarfest in hun thuisbasis Erpe-Mere. Hun try-out show werd een groot succes, wat dan weer de aanleiding gaf voor een reeks vervolgshows in hetzelfde jaar. De band staat bekend om hun energieke shows met een prominente rol voor zangeres Jassy ‘Hyacien’ Blue. Heavy riffs en vlammende gitaarsolo's, gecombineerd met melodieuze refreinen, zorgen voor een mix van headbang- en meezingmomenten.

Als voorbode van ‘Kintsugi’ verschenen eerder dit jaar al de singles ‘Won't Give Up’ en ‘Freedom’. PAINTED SCARS’ debuutplaat verschijnt in eigen beheer op 17 augustus 2024.

Tracklist

Painted Scars Final With Album Name (1)
  1. Glow in the Dark
  2. Won’t Give Up!
  3. Knock Knock
  4. Liquid Gold
  5. Freedom
  6. Life and Alive (bonus track)