... / Story's / Actueel / SKUNK ANANSIE deelt woedende tik uit aan politieke heersers
Actueel

Updated 26/01/2022

Actueel

SKUNK ANANSIE deelt woedende tik uit aan politieke heersers

De Britse rockiconen SKUNK ANANSIE zetten 2022 brullend in met een nieuwe track getiteld 'Piggy'. De punkrock-explosie van vervormde riffs, grommende zang en stevige ritmes is net zo confronterend en compromisloos als alles wat de band in de loop van hun lange carrière heeft gedaan.

Piggy

Het nummer gaat vergezeld van een opvallende lyric video met afbeeldingen van varkens en de behoorlijk agressieve tekst van Skin die hiermee een furieuze tik uitdeelt aan de corrupte en omkoopbare politici die momenteel aan de macht zijn, zowel in het VK als over de hele wereld.

Skin merkt op: ‘Als er één ding is dat we de afgelopen jaren allemaal hebben geleerd, is dat we er niet op kunnen vertrouwen dat onze regeringen voor ons zorgen. Ze lijken niet in staat om te leren van het verleden en niet in staat om een ​​fatsoenlijke toekomst veilig te stellen. Dit nummer is geschreven in een moment van woede gecombineerd met bittere desillusie. Eerst de Brexit en dan een compleet verkeerde aanpak van de COVID-crisis, hoe is het in godsnaam zover gekomen?’

“Eerst was er de Brexit en dan een compleet verkeerde aanpak van de COVID-crisis, hoe is het in godsnaam zover gekomen?”