... / Story's / Actueel / STEVE MOORE (ZOMBI) kondigt 'Christmas Bloody Christmas' (OMPS) aan
Actueel

STEVE MOORE (ZOMBI) kondigt 'Christmas Bloody Christmas' (OMPS) aan

De veelgeprezen multi-instrumentalist STEVE MOORE (ZOMBI) presenteert de score voor de speelfilm ‘Christmas Bloody Christmas’ (OMPS).

Steve Moore - Foto: Matt Dayak

Foto: Matt Dayak

Steve Moore Christmas Bloody Christmas cover

Het is kerstavond en Tori wil gewoon dronken worden en feesten, maar wanneer een robot-kerstman in een nabijgelegen speelgoedwinkel in de war raakt en een ongebreidelde moordpartij door haar kleine stadje begint, wordt ze gedwongen tot een strijd om te overleven.

STEVE MOORE merkt op: "'Christmas Bloody Christmas' is de vierde speelfilm die ik voor Joe Begos heb gescoord. Telekinetische zwervers, artistieke vampiers, drugs gekke hordes, grijs wordende dierenartsen. Inderdaad je weet nooit wat te verwachten in een door Joe Begos geregisseerde rolprent. Maar hij verleidde me voor het maken van de soundtrack voor zijn nieuwste film met slechts drie woorden: "killer animatronic Santa”. Het is een leuke mix van synths en laag afgestemde gitaren geworden wat een geweldige aanvulling zal zijn voor elke vakantie afspeellijst." 

Elpees van ‘Christmas Bloody Christmas’ (OMPS) zijn vanaf 26 mei verkrijgbaar via Relapse.com. Luister HIER naar de volledige digitale audio van ‘Christmas Bloody Christmas’ (OMPS).

CHRISTMAS BLOODY CHRISTMAS (OMPS) TRACKLIST:

 1. Rhode Island Accent
 2. Santa Stalks 1
 3. Toy Store Terror
 4. Drinking Alone
 5. He Saw Us
 6. Santa Attacks
 7. She’s Not Coming
 8. Send Backup
 9. He’s Done For
 10. He’s Still There
 11. Is Anyone There?
 12. Where Are You, Motherfucker?
 13. Hide and Seek
 14. Everyone’s Fucking Dead
 15. Cleansing Fire
 16. Santa Lives
 17. The Sword
 18. Santa Still Lives
 19. Santa Dies
 20. Tori