... / Story's / Actueel / Van AXEL RUDI PELL verschijnt op 15 april 2022 het nieuwe album ‘LOST XXIII’
Actueel

Van AXEL RUDI PELL verschijnt op 15 april 2022 het nieuwe album ‘LOST XXIII’

Met spanning werd door de fans uitgekeken naar deze nieuwe worp van de ARP band. ‘LOST XXIII’ omvat tien gloednieuwe nummers (plus intro) en zal beschikbaar zijn als Digipak, cd, dubbel vinyl album, strikt gelimiteerde boxset en als digitale download. Het is voor gitarist, songwriter en bandleider Axel Rudi Pell zijn 21ste studio-opname en zal – net als alle voorgaande langspelers in zijn 33(!)-jarige solocarrière – uitkomen op Steamhammer/SPV.

Axel Rudi Pell 2022
Axel Rudi Pell LOST XXIII Cover Small

De eerste lead single 'Survive' ligt vanaf 18 februari 2022 in de fysieke en digitale winkels. Het is een geheel diepgaand melodieus hardrocknummer met een voor Pell kenmerkende gitaarriff en het soort melodie dat we van hem gewend zijn: ‘Ik ben ervan overtuigd dat mijn fans precies het soort song zullen krijgen waar ze op hebben gehoopt en gewacht. ‘Survive’ is typerend voor de ARP-band, gedragen door de fantastische stem van onze zanger Johnny Gioeli.’

Daarover gesproken: de bezetting van 2022 blijft bestaan ​​uit Johnny Gioeli, bassist Volker Krawczak, toetsenist Ferdy Doernberg en drummer Bobby Rondinelli (ex- Rainbow). Het is een perfect geoliede hardrockmachine die Pell’s composities altijd uitstekend brengt met als surplus de eigen handelsmerken van elke muzikant die de tracks naar nog een hoger niveau tillen.

Hetzelfde geldt voor de tweede single 'Down On The Streets', gepland voor release op 25 maart 2022. ‘Thin Lizzy had hier een vinger in de pap kunnen hebben’, legt Pell ironisch uit en voegt eraan toe: ‘Het gaat over het harde leven op straat.’

‘LOST XXIII’ werd geproduceerd door Axel Rudi Pell, gemixt door Tommy Geiger, gemasterd door Ulf Horbelt en de mysterieuze hoes werd opnieuw ontworpen door Thomas Ewerhard (o.a. Gotthard, Edguy, Sons Of Apollo). In het voorjaar en najaar van 2022 beginnen Axel Rudi Pell en zijn band opnieuw aan een grote tour.

Axel Rudi Pell LOST XXIII Social Post 2022

‘Lost XXIII’ wordt uitgebracht op 15 april 2022 via SPV/Steamhammer in de volgende configuraties:

Gelimiteerde oplagen cd digipak (inclusief poster en 1 bonustrack)

cd Jewel case

2-LP met uitklaphoes, 140 g, half rood/half zwart vinyl en met bedrukte binnenhoezen

Een gelimiteerde box set (inclusief cd Digipak, 2-LP met uitklaphoes exclusieve boxset kleur omcirkeld rood/zwart vinyl, hoge kwaliteit ingelijste art print, A1 dubbelzijdige poster, fotokaart, sticker - alleen in Europa!)

Downloaden / Streamen

Voorverkoop is gestart. Bestellen kan HIER.

2-LP met uitklaphoes exclusieve gekleurde editie alleen in de Napalm-winkel

Exclusieve cd/LP bundel met een T-shirt alleen in de Steamhammer-winkel

AXEL RUDI PELL live:

07/05/22 - Iduna, Drachten (NL)

18/09/22 - De Pul, Uden (NL)

Als opwarmertje is dit 'There's Only One Way To Rock' van zijn vorige release 'Diamonds Unlocked II' (2021)