... / Story's / Actueel / Nieuwe datum voor Graspop Metal Moose: zondag 17 april 2022
Actueel

Updated 28/01/2022

Actueel

Nieuwe datum voor Graspop Metal Moose: zondag 17 april 2022

Als gevolg van de nieuwe maatregelen in het kader van de gezondheidscrisis vindt de allereerste editie van Graspop Metal Moose in het Antwerps Sportpaleis nu plaats op zondag 17 april 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Vanaf 16.00 u zullen duizenden metalheads van heinde en verre met elkaar verbroederen aan de drie centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog. Uitkateren en bekomen van de grootste metalparty ter wereld kan daags nadien op Paasmaandag.

Wat kan je verwachten van Graspop Metal Moose? Non-stop rock & heavy metal! Van klassiekers tot de nieuwste hits en de grootste meezingers in een onvergetelijke après-ski sfeer! De beste metal-DJ’s, coolste tribute acts en enkele verrassende special guests entertainen je een ganse avond lang. De line-up volgt spoedig.

Auch ganz toll: halve liters bier en shotjes, dansers, pyro en special effects, skiliften, und… De allereerste metalonaise! Iedereen in lederhosen, dirndl, vikingoutfit of battle jacket is welkom om mee de langste metal polonaise ter wereld te vormen!

Reis wijs! Kom met de Metal Moose bus, drink een glaasje en laat je veilig weer naar huis brengen. De bussen vertrekken vanuit Kortrijk, Gent, Hasselt, Leuven, Mechelen, Mol, Dessel en Vosselaar.

Tickets en info op graspopmetalmoose.be.

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.

Graspop Metal Moose