... / Story's / Actueel / VERSLINDER brengt krachtige klimaatboodschap met ‘A Crimson Tide’.
Actueel

Updated 12/12/2023

Actueel

VERSLINDER brengt krachtige klimaatboodschap met ‘A Crimson Tide’.

Begin 2024 komt de Belgische black/death band VERSLINDER naar buiten met de EP ‘Mayhem In The Shadowlands’ via Genet Records. Vandaag kunnen we alvast kennismaken met ‘A Crimson Tide’, een beklijvende song over de impact van klimaatverandering en de verwoestende invloed van de mensheid op onze planeet.

Verslinder

In een tijd waarin de wereld wordt geconfronteerd met dringende klimaatuitdagingen, brengt VERSLINDER een niet mis te verstane boodschap met ‘A Crimson Tide’. Het nummer, dat beschikbaar is op alle grote streamingplatforms, wordt versterkt met een lyric video die de diepgaande impact van klimaatverandering en de verwoestende invloed van de mensheid op onze planeet belicht. VERSLINDER brengt meer dan razernij en oorverdovende gitaren. Via de lyric video legt de band de nadruk op de inhoud van het nummer om zo de urgentie van het klimaatdebat aan te zwengelen.

EP op komst

Het nummer ‘A Crimson Tide’ dient als voorproefje van VERSLINDER's aankomende EP, getiteld ‘Mayhem In The Shadowlands’, gepland voor release begin 2024 op Genet Records. Hierover later meer!