... / Story's / Actueel / WIN DUO-TICKETS VOOR DANKO JONES IN AB, BRUSSEL
Actueel

Updated 09/04/2022

Actueel

WIN DUO-TICKETS VOOR DANKO JONES IN AB, BRUSSEL

Op dinsdag 31 mei 2022 komt het Canadese power trio DANKO JONES naar de Brusselse AB om er hun jongste album ‘Power Trio’ voor te stellen. En daar kun jij gratis bij zijn! ROCK TRIBUNE schenkt VIJF DUO-TICKETS weg!

Al 25 jaar rocken Danko Jones en zijn band stevig door. Op hun ondertussen al 10de album 'Power Trio', dat sinds augustus 2021 in de winkels ligt, is dat gelukkig niet anders! De eerste single hieruit, 'I Want Out', is een schreeuw naar waar we allemaal zo naar verlangen: weer naar buiten mogen. In mei 2022 is het alvast zo ver, dan mag Danko met zijn trio alle power loslaten in AB.

Danko Jones Social Square 2

WIN DUO-TICKETS!

Dankzij AB kunnen tien fans (vijf duo-tickets) van de Canadese rock-‘n-roll-pletwals het optreden in AB op 31 mei gratis bijwonen. Wil jij erbij zijn? Stuur dan een mail met het antwoord op de vraag: ‘Wat is de naam van de bassist die al sinds het ontstaan van de band in 1996 trouw aan de zijde van zanger/gitarist Danko Jones staat?’ naar info@rock-tribune.com. Vergeet niet jouw naam te vermelden! De winnaars worden door de web-redactie van Rock Tribune persoonlijk verwittigd.