... / Story's / Actueel / WITHIN TEMPTATION-zangeres Sharon den Adel reisde naar Kiev voor nieuwe video
Actueel

WITHIN TEMPTATION-zangeres Sharon den Adel reisde naar Kiev voor nieuwe video

De Nederlandse band WITHIN TEMPTATION heeft de videoclip voor ‘A Fool’s Parade’ officieel uitgebracht. De opnames vonden plaats in Oekraïne onder aanvoering van de Oekraïense filmmaker Indy Hait en toont Sharon samen met gastzanger Alex Yarmak in Kiev.

Within.Temptation Bts Kiraigigs 37

Sharon Den Andel tijdens de opnames in het desolate Kiev - Foto © Kirai Gigs

 

'A Fool's Parade' is de eerste single na het achtste studioalbum ‘Bleed Out’ van de band dat werd uitgebracht op 20 oktober. Het nummer belicht thema's zoals de veroordeling van de leugens in de oorlog, de schijnvertoning van Rusland met betrekking tot de invasie, en haar misdaden en intenties, een thema dat Sharon nauw aan het hart ligt.   

Met onder andere ook de betrokkenheid bij verschillende pro-Oekraïense initiatieven, streeft WITHIN TEMPTATION ernaar de aandacht te blijven vestigen op de broodnodige steun van Europa voor de strijd van het land. Daarom heeft Within Temptation aangekondigd dat alle royalties van ‘A Fool’s Parade’ gedoneerd worden aan Music Saves UA gedurende de oorlog.

Bleed Out 2024 Tour

Eind september trapt de band de ‘Bleed Out 2024 Tour’ af met concerten in 013, Tilburg (21/09), De Oosterpoort, Groningen (22/09), Lotto Arena, Antwerpen (4/10 en 5/10), Rockhal, Luxemborg (05/12) en Ziggo Dome, Amsterdam (6/12). Voor het concert op 4 oktober in de Lotto Arena zijn nog tickets beschikbaar. De show op 5 oktober is uitverkocht.