... / Story's / Actueel / Woede levert BLEED FROM WITHIN nieuw album op
Actueel

Updated 03/03/2022

Actueel

Woede levert BLEED FROM WITHIN nieuw album op

BLEED FROM WITHIN heeft de belangrijkste details van hun nieuwe studioalbum ‘Shrine’ onthuld. De plaat wordt uitgebracht op 3 juni 2022 via Nuclear Blast dat vandaag de video van de nieuwe track 'Levitate' online heeft geplaatst.

Bleedfromwithin 2021

De band over het album: “‘Shrine’ is de belichaming van de toewijding aan ons vak en vertegenwoordigt alles wat we hebben meegemaakt om te komen tot ​​waar we nu zijn. Het was met voorsprong ons meest uitdagende album om te maken en is een bewijs van onze veerkracht. Terwijl we ons door het schrijfproces heen worstelden, werden we voortdurend overvallen door de donkerste momenten van de samenleving. De leugens. De ongelijkheid. Het geweld. We konden het gewoon niet bevatten. Uiteindelijk was 'Shrine' onze uitlaatklep voor de woede die we voelden toen we getuige waren van de chaos. Het was dé reden om 's ochtends uit ons bed te komen.”

Nooit klaar

BFW

BLEED FROM WITHIN stelt dat ze nooit klaar zijn. “We zijn in een constante staat van zelfverbetering, dus kunnen we eerlijk zeggen dat 'Shrine' echt ons beste werk tot nu toe is. Dit is alles wat we ooit als band wilden bereiken en het heeft ons ongelooflijk geïnspireerd. We beginnen deze nieuwe campagne in de wetenschap dat dit onze grootste prestatie is, ons meest trotse moment en binnenkort ons grootste album.”