... / Story's / Actueel / CRYPTA kondigt heruitgave aan van ‘Echoes Of The Soul’, inclusief bonus 7-inch met gloednieuw nummer
Actueel

Updated 04/03/2022

Actueel

CRYPTA kondigt heruitgave aan van ‘Echoes Of The Soul’, inclusief bonus 7-inch met gloednieuw nummer

Het Braziliaanse/Nederlandse death metalcombo CRYPTA maakte met ‘Echoes Of The Soul’ een van de opmerkelijkste metaldebuten in 2021 en bereikte er de albumcharts mee in Duitsland, Canada en de VS. De plaat kon ook genieten van veel bijval van de fans. Nu is CRYPTA verheugd om een ​​officiële heruitgave van het album aan te kondigen, gebundeld met een zeer speciale bonus 7-inch, die op 1 april 2022 verschijnt via Napalm Records.

Crypta - Foto: Renan Facciolo

Foto: Renan Facciolo

Het gloednieuwe nummer ‘I Resign’ blijkt een verloren gewaande bonustrack van CRYPTA's debuutsessies. Het is een vlijmscherpe traktatie met op de B-kant een keiharde liveversie van ‘Shadow Within’, terug te vinden op ‘Echoes Of The Soul’. Het is meteen de perfecte gelegenheid om fans iets speciaals te schenken, nadat CRYPTA eerder dit jaar gedwongen was hun Europese tournee uit te stellen vanwege de aanhoudende pandemie.

Samen met een losbandige video begint ‘I Resign’ als een allesvernietigende sloopkogel en toont een andere demonisch face van CRYPTA; dat van een tomeloze woedeuitbarsting.

Tainá Bergamaschi over ‘I Resign’: "Het is een nummer met elementen van de meeste van onze belangrijkste invloeden, samen met kenmerken van zowel ons eerder uitgebrachte album ‘Echoes Of The Soul’ als het nieuwe materiaal dat we hebben geschreven. We hebben geprobeerd epische melodieën te mengen, gevolgd door agressieve riffs door het hele nummer heen die - in combinatie met de teksten - een verhaal van wanhoop vertellen."

Fernanda Lira voegt toe: "We dachten dat het onthullen van een eerder niet uitgebrachte track nu een geweldige manier zou zijn om onze fans blij te maken. Ook de tekst, die actueler is dan ooit, geeft stof tot nadenken bij het luisteren naar dit voor ons zeer speciale nummer."

Nu reeds een exemplaar bestellen kan HIER.

Crypta Back From The Crypt Edition (Incl. Echoes Of The Soul:“I Resign” 1 LP Gatefold SILVER + 7 Inch Bonus LP SILVER) Crypta 1 LP Gatefold BLACK