... / Story's / Actueel / WOLF kondigt nieuw studioalbum ‘Shadowland’ aan voor april 2022
Actueel

WOLF kondigt nieuw studioalbum ‘Shadowland’ aan voor april 2022

De Zweedse heavy metalband Wolf kondigen hun terugkeer aan met een nieuwe studioplaat Het is inmiddels hun negende en het vervolg op de 2020-release ‘Feeding The Machine’.

Wolf - Shadowland - Artwork Thomas Holm

Niklas Stalvind (zang / gitaar) vertelt: ‘Om voor de hand liggende redenen zijn we sinds de release van 'Feeding The Machine' niet meer op tournee geweest, wat betekende dat we al onze tijd en moeite konden steken in het maken van een nieuwe langspeler en dat hebben we ook gedaan. En ik kan je vertellen dat we er supertrots op zijn! Als ik voor mezelf spreek, het geluid doet me denken aan een bijgewerkte versie van het 'Evil Star'-album met die ‘in your face’ luciditeit en de nummers doen me denken aan het melodieuze, maar sinistere 'The Black Flame’-album. Tegelijkertijd hoor ik ook iets nieuws. Ik weet zeker dat fans van alle leeftijden van Wolf iets zullen vinden dat ze leuk vinden op deze plaat. We kunnen niet wachten om de reactie van het publiek te horen als we weer live spelen.’

De voorverkoop start op 28 januari 2022. Als opwarmertje is dit de video van ‘Midnight Hour’ gelicht uit ‘Feeding The Machine’.

Wolf 2022