... / Story's / Actueel / Zweedse erfgenamen van 80’s hardrock H.E.A.T geven er een ‘Nationwide’ lap op
Actueel

Updated 26/03/2022

Actueel

Zweedse erfgenamen van 80’s hardrock H.E.A.T geven er een ‘Nationwide’ lap op

Nadat zanger Erik Grönwall naar SKID ROW verkaste, bleef de Zweedse hardrockband niet bij de pakken zitten. Originele zanger Kenny Leckremo keerde terug naar het vertrouwde nest en nam meteen het voortouw. Het resultaat is de nieuwe single ‘Nationwide’ die een antwoord biedt op de huidige wereldwijde situatie.

‘Nationwide’ is de belichaming van wat de band in het verleden zo succesvol heeft gemaakt: jonge en oude rockfans verenigen. Maar niet alleen op vlak van geluid, ook visueel steekt de band een tandje bij. Voor zowel de muziekvideo's als het hele artwork van het nieuwe album ‘Force Majeure’, dat op 5 augustus 2022 verschijnt via earMUSIC, is een levendige fictieve wereld - H.E.A.T City – gecreëerd.

H.E.A.T Nationwide Album Cover 2WEB

Wildfest

Wild

H.E.A.T is op 28 mei 2022 te gast als headliner op WILDFEST, het glam/sleaze/hardrockfestival in JC De Spiraal in Geraardsbergen (B). Samen met MAVERICK, SHIRAZ LANE, TEMPLE BALLS, WILDHEART, SPEED STROKE, REACH en REBEL’s END beloven ze er een denderend feest van te maken. Eén dag eerder spelen CRAZY LIXX, KICKIN VALENTINA, THE CRUEL INTENTIONS, VEGA, WILDNESS, BLACK DIAMONDS en ALL I KNOW ten dans op het tweedaagse festival.

Tickets voor Wildfest vind je HIER.