... / Story's / Concerten / Sportpaleis maakt zich op voor dol avondje VOLBEAT, SKINDRED en BAD WOLVES
Concerten

Updated 05/12/2022

Concerten

Sportpaleis maakt zich op voor dol avondje VOLBEAT, SKINDRED en BAD WOLVES

Afgelopen zomer pakte VOLBEAT Graspop in met puik rock-’n-rollconcert als headliner op de North Stage. En of dat naar meer smaakte! De Deense helden brengen nu donderdag 8 december 2022 hun ‘Servant Of The Road World Tour’ naar het Antwerpse Sportpaleis, maar ze komen niet alleen. Ook ‘special guests’ SKINDRED en BAD WOLVES zijn niet van de minste!

Volbeat

VOLBEAT voorstellen hoeft nog nauwelijks. De band heeft in hun twintigjarige carrière een opmerkelijk succesvol parcours afgelegd en is onder aanvoering van frontman Michael Poulsen uitgegroeid tot een onbetwistbare topper. Precies één jaar geleden verscheen hun jongste album ‘Servant Of The Mind’. Door coronaperikelen hadden ze niet eerder de kans om dat in volle glorie aan de Benelux-fans voor te stellen, maar daar komt nu verandering in. Verwacht je op 8 december aan een show vol Volbeat-klassiekers, ‘fan favorite’ nummers en uiteraard enkele pareltjes uit de nieuwe plaat.  

Skin

SKINDRED omschrijven is haast onbegonnen werk. De Welshe band bestaat sinds 1998 en staat bekend om hun energieke en bijzonder dansbare optredens die bol staan van heavy metal, alternatieve rock en ragga met tussendoor ook elementen uit de punkrock, hardcore punk, reggae, dancehall, jungle, ska, hip hop, drum & bass en dubstep. ‘Leader’ van het dolle gezelschap is zanger/keyboard-speler Benji Webbe, ook bekend van onder meer Dub War en Mass Mental. In 2023 brengen ze met ‘Smile’ een nieuw album uit.

BW

BAD WOLVES is de ‘jongste’ eend in de bijt. De Amerikaanse heavy metalband bestaat sinds 2017 en verwierf bekendheid met hun eerste single, een cover van de Cranberries-hit ‘Zombie’, en hun tournees in het voorprogramma van Five Finger Death Punch. Toch mogen we de band daar niet op afrekenen want muzikaal doen ze meer dan een duit in het zakje, getuige hun drie studioalbums tot nu toe. Na het vertrek van Tommy Vext begin vorig jaar timmert de band verder aan de weg met Daniel ‘DL’ Laskiewicz als frontman.

Tickets voor de show vind je HIER.

Volbeat 2022 IG 1080X1080 (1)