... / Story's / Concerten / WIN TICKETS voor het concert van IN FLAMES op 7 december in AB, Brussel
Concerten

Updated 27/11/2022

Concerten

WIN TICKETS voor het concert van IN FLAMES op 7 december in AB, Brussel

Op woensdag 7 december 2022 komt de Zweedse melodieuze power/death metalband IN FLAMES naar de Brusselse AB. Hun landgenoten AT THE GATES, IMMINENCE en ORBIT CULTURE treden die avond aan als special guests. Rock Tribune heeft, met dank aan organisator Live Nation, vier tickets ‘te geeft’ voor deze ongetwijfeld geweldige metalavond.

Inflames+Group 3

IN FLAMES - Foto: WombatFire.com 

In een muziekscene vol eindeloze subgenres en voorbijgaande trends is IN FLAMES een voorbeeld van wat het betekent om standvastig trouw te blijven aan je eigen visie. Sinds de oprichting in 1990 in Göteborg, Zweden, heeft de legendarische melodieuze metalact ontelbare keren over de planeet getourd. Het vijftal kondigde hun terugkeer aan met de singles 'State of the Slow Decay', ‘The Great Deceiver’, ‘Foregone Pt. 1’ en ‘Foregone Pt. 2’. Hun 14de studioalbum ‘Foregone’ staat gepland voor release op 10 februari 2023.

WIN TICKETS

In Flames staat op woensdag 7 december 2022 in Ancienne Belgique, Brussel. En daar kunnen vier bezoekers van onze website gratis bij zijn. Stuur als de gesmeerde bliksem het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com. Opgelet: de wedstrijd sluit op maandagavond 28 november af.

‘Wie is samen met zanger Anders Fridén het bandlid met de langste staat van dienst bij IN FLAMES?’