... / Story's / Concerten / IN FLAMES, ARCH ENEMY en SOILWORK kondigen 'Rising From The North' tour aan
Concerten

Updated 21/11/2023

Concerten

IN FLAMES, ARCH ENEMY en SOILWORK kondigen 'Rising From The North' tour aan

Drie van de meest iconische metalbands uit Zweden slaan de handen ineen voor een Europese co-headline tour in de herfst van 2024. De tour belooft een onvergetelijke avond vol Zweedse metalchaos.

De ‘Rising From The North Tour’ is een viering van Zweedse metal. IN FLAMES, ARCH ENEMY en SOILWORK vertegenwoordigen het verleden, het heden en de toekomst van het genre. Fans kunnen een meeslepende ervaring verwachten die verder gaat dan het traditionele concertformaat.

In Flames

IN FLAMES 

"Ik kan niet enthousiaster zijn om deze tour aan te kondigen”, vertelt Anders Fridén van IN FLAMES. “Het heeft lang geduurd, maar we staan eindelijk weer samen op het podium met onze vrienden van Arch Enemy en Soilwork. Dit is het beste van Zweden - een tour die je niet mag missen."

“We delen veel geschiedenis met In Flames en Soilwork en die gaat helemaal terug tot de begindagen van Arch Enemy”, voegt Michael Amott van ARCH ENEMY daaraan toe.

Ook Björn Strid van SOILWORK is enthousiast: "Een van de beste tour line-ups die er in minstens tien jaar is geweest! We zijn super enthousiast en we zijn er zeker van dat dit een tour is waar veel mensen naar hebben uitgekeken.”

Arch En

ARCH ENEMY

Inflames Soilwork Tour2024