... / Story's / Concerten / WHILE SHE SLEEPS geeft extra show in Trix
Concerten

WHILE SHE SLEEPS geeft extra show in Trix

Alle tickets voor hun eerste show waren in no-time uitverkocht, dus kondigt WHILE SHE SLEEPS een tweede show aan! De Britse metalcoreband zal ook op zondag 1 december hun nieuwe album 'Self Hell' voorstellen in Trix in Antwerpen. Special guests Malevolence, Thrown en Resolve komen mee om de avond compleet te maken.

WHILE SHE SLEEPS is al enkele jaren aan het succes aan het timmeren. Met de integratie van pop, elektronica en bewuste teksten in het metalcoregenre, bleven ze al deze tijd trouw aan hun eigen identiteit. Het vijftal, dat onlangs nog een gesmaakt optreden ten beste gaf op GMM, schuwt onderwerpen als depressie en angst niet in hun lyrics. Ook op hun nieuwste album 'Self Hell', dat op 29 maart uitkwam, vinden ze het belangrijk om hier aandacht aan te blijven schenken.

Credit Jamie Carmichael 598020590001 (1)

WHILE SHE SLEEPS - Foto © Jamie Carmichael

Alles zelf doen

Nog iets dat fans enorm appreciëren aan de band, is dat ze alles volledig zelf doen. Van hun eigen label Sleeps Brothers tot lyrics schrijven, managen, demo's maken, producen, muziekvideo's opnemen en het creëren van hun eigen stageprops, ze doen het allemaal vanuit hun hoofdkwartier in thuisstad Sheffield.

Tickets zijn beschikbaar via biebob.be en livenation.be en kosten €35 (inclusief servicekosten).