... / Story's / Concerten / WHILE SHE SLEEPS op 30 november 2024 in Trix, Antwerpen
Concerten

WHILE SHE SLEEPS op 30 november 2024 in Trix, Antwerpen

Na enkele succesvolle passages op Graspop Metal Meeting komt de Britse metalcoreband hun nieuwe album 'Self Hell' voorstellen in Trix in Antwerpen op zaterdag 30 november. WHILE SHE SLEEPS neemt ook special guests Malevolence, Thrown en Resolve mee om de avond helemaal compleet te maken.

WHILE SHE SLEEPS is al enkele jaren aan hun succes aan het timmeren. Met de integratie van pop, elektronica en bewuste teksten in het metalcore genre bleven ze al die tijd trouw aan hun eigen identiteit. De band schuwt onderwerpen als depressie en angst niet in hun lyrics. Ook in hun nieuwste album 'Self Hell', dat op 29 maart 2024 uitkwam, vinden ze het belangrijk om hier aandacht aan te blijven schenken.

Credit Jamie Carmichael 598020590001

WHILE SHE SLEEPS – Foto © Jamie Carmichael

Nog iets dat fans enorm appreciëren aan de band, is dat ze alles volledig zelf doen. Van hun eigen label 'Sleeps Brothers', tot lyrics schrijven, managen, demo's maken, producen, muziekvideo's opnemen en het creëren van hun eigen stageprops. Ze doen het allemaal vanuit hun hoofdkwartier in thuisstad Sheffield.

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 13 juni om 10.00 u via biebob.be en livenation.be.