... / Story's / Concerten / Win de laatste tickets voor THE OFFSPRING in Vorst Nationaal
Concerten

Win de laatste tickets voor THE OFFSPRING in Vorst Nationaal

Hun passage op Graspop Metal Meeting zorgde vorig jaar al voor een fijn feestje en op vrijdag 19 mei komen ze in Vorst Nationaal nog eens dik in de verf zetten dat ze na een carrière van meer dan dertig jaar nog steeds (punk)rocken als jonge veulens. De show van THE OFFSPRING in Brussel is uitverkocht, maar dankzij organisator Live Nation mag Rock Tribune alsnog vijf tickets weggeven voor de Belgische passage van de succesvolle Let The Bad Times Roll Tour.

The Offspring 79

Weinig bands hebben de punkrockscene in de jaren 90 zo diepgaand beïnvloed én nieuw leven hebben ingeblazen als THE OFFSPRING. Onder leiding van oprichter/zanger/gitarist Dexter Holland en lead gitarist Noodles scoorde de band uit California wereldwijd met hun derde album ‘Smash’ (1994). Nummers als ‘Gotta Get Away’, ‘Come Out And Play’ en vooral ‘Self Esteem’ domineerden wekenlang de hitlijsten. Drie jaar later bevestigde de band het succes met ‘Ixnay On The Hombre’, maar het was ook en vooral het album ‘Americana’ dat in 1998/1999 met hits zoals ‘Pretty Fly (for a White Guy)’, ‘Why Don't You Get a Job?’ en ‘The Kids Aren’t Alright’ de nodige gouden en platina onderscheidingen wist binnen te rijven.

De Britse posthardcoreband TRASH BOAT en de Amerikaanse poppunkband FOUR YEAR STRONG openen in Vorst Nationaal de feestelijkheden.

WIN DE LAATSTE TICKETS

The Offspring 1 (1)

Het concert mag dan uitverkocht zijn, dankzij Rock Tribune kunnen vijf extra mensen de show bijwonen.

Waag jij je kans? Stuur dan je naam én het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com:

Wat is de ‘echte’ naam van gitarist ‘Noodles’?

Deelnemen kan tot 10 mei 2023. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.