... / Story's / Festivals / DESERTFEST ANTWERPEN EN GENT kondigen eerste vijf namen aan
Festivals

Updated 10/05/2022

Festivals

DESERTFEST ANTWERPEN EN GENT kondigen eerste vijf namen aan

Vandaag geven zowel Antwerpen als Gent hun eerste vijf namen vrij. Het is een combinatie van vaste waarden, maar ook gedurfde keuzes.

Desertfest Antwerpen 2022

"Het wachten is voorbij: we zijn verheugd om onze eerste namen met jullie te kunnen delen, zowel voor de Antwerpse als de Gentse editie", laat de organisatie weten. "Een paar standvastige acts zijn van de partij evenals wat meer niet voor de hand liggende namen."

Bevestigd voor Antwerpen én Gent: ELDER en PALLBEARER. "Het zijn twee legendarische bands die heel goed samengaan. Om dat nog eens extra in de verf te zetten, zullen ze dit najaar samen verschijnen op beide Desertfest Belgium-edities. Ook IRIST en hun onheilige mix van metalcore en doom zullen zowel in Antwerpen als Gent te zien zijn."

Alleen bevestigd voor Antwerpen zijn de illustere don't-call-it-post-outfit CAVE-IN en ball-to-the-wall rockband GOZU.

Alleen voor Gent zijn er de Japanse post-screamo legendes ENVY en de Franse apocalyptische doemdenkers REGARDE LES HOMMES TOMBER.

"Er valt nog één ding te zeggen: koop je tickets! Er zijn nu verlaagde combi-formules beschikbaar, zowel voor de afzonderlijke evenementen als voor één super gezamenlijke combi Desertfest Gent & Antwerpen."

TICKET PAGINA

Binnenkort worden nog meer namen bekendgemaakt!

Desertfest Gent 2022