... / Story's / Festivals / DYNAMO METALFEST ziet SACRED REICH wegvallen – ANGELUS PATRIDA neemt vrijgekomen plaats in
Festivals

Updated 12/07/2022

Festivals

DYNAMO METALFEST ziet SACRED REICH wegvallen – ANGELUS PATRIDA neemt vrijgekomen plaats in

Net toen de organisatie van DYNAMO METALFEST in Eindhoven dacht dat de line-up met de komst van JINJER rond was, kwam het bericht van SACRED REICH dat zij al hun festivalshows deze zomer cancelen. ANGELUS PATRIDA neemt vrijgekomen plaats in.

“Door omstandigheden buiten onze wil moet Sacred Reich alle komende Europese festivalshows annuleren. We weten dat dit een teleurstelling is voor degenen die zo lang op deze shows hebben gewacht en het spijt ons. We hopen dat jullie van de zomer genieten en zien jullie allemaal graag deze herfst”, luidt het in een statement van de band.

DF AP

Bij thrash metal denk je wellicht niet meteen aan Spanje maar Angelus Apatrida gaat dit op Dynamo Metalfest veranderen. Deze Spanjaarden kunnen zich moeiteloos meten met grote namen als Testament en Exodus. Geen wonder ook want muzikaal staat Angelus Apatrida als een huis met heerlijke oldschool thrash metal zoals we dat kennen uit de Bay Area.

DYNAMO METALFEST vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2022 in Eindhoven. Ondanks het feit dat de combitickets in 2022 duurder zullen zijn dan in 2021 blijven de in 2020 en 2021 gekochte tickets geldig voor 2022. Hier hoef je verder niks voor te doen.

Er zijn ook nog VIP combi tickets beschikbaar. Als VIP heb je toegang tot een bar en toilet die exclusief voor de VIP's zijn. Daarnaast is er een speciaal VIP deck waar je de bands perfect kunt zien. TICKETS vind je HIER

DF Affiche