... / Story's / Festivals / Eerste namen REVOLUTION CALLING 2022 bekend
Festivals

Eerste namen REVOLUTION CALLING 2022 bekend

De Brabantse vaandeldragers van de Europese hardcorescene NO TURNING BACK vieren op zaterdag 12 november 2022 hun 25-jarig jubileum met onder meer Peter and the Test Tube Babies (UK), Discharge (UK), Sheer Terror (USA) en Born From Pain. De ‘Early Bird’ ticketverkoop start aanstaande zaterdag 30 juli om 11:00 uur.

No Turning Back 2022

No Turning Back

Hardcore punk brothers and sisters, pay attention! Na een uitverkochte eerste editie in 2021 keert REVOLUTION CALLING - Europa’s grootste indoor hardcore/punkfestival - met 18 bands uit binnen- en buitenland terug voor een tweede aflevering in het Klokgebouw in Eindhoven. De ‘Early Bird’ kaartverkoop start aanstaande zaterdag 30 juli om 11:00 uur. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal ‘Early Bird’ tickets (prijs: € 39) beschikbaar.

Peter And The Test Tube Babies 2022

Peter And The Test Tube Babies

Voor het Brabantse No Turning Back - vaandeldragers van de Europese hardcorescene - staat 2022 in het teken van hun 25-jarig jubileum, met als ultieme afsluiter het eigen REVOLUTION CALLING in Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 12 november. Naast een speciale eigen set voor REVOLUTION CALLING nodigt de band 17 acts uit, uit binnen- en buitenland. Van de internationale top tot niet te missen aanstormend talent. De eerste namen zijn bekend! Een van de headliners is het onverwoestbare Peter and the Test Tube Babies. Sinds eind jaren ‘70 een van de meest briljante én komische bands van het westelijk halfrond. Of wat te denken van Sheer Terror? Hardcore punk grondleggers en headliners van tal van festivals wereldwijd en ook al bijna 40 jaar aan de top. Het Mexicaanse Mess en End It uit Baltimore staan voor hun debuut tours op Europese grond, terwijl Born from Pain en Knuckledust ook respectievelijk een 25-jarig en 25 +1-jarig - plus 1 ja, die verrekte pandemie! - vieren. Speciaal voor REVOLUTION CALLING overgevlogen uit LA: de band Vis Vires.

Sheer Terror 2022

Sheer Terror

De verkoop van ‘Early Bird’ kaarten voor REVOLUTION CALLING gaat in op zaterdag 30 juli om 11:00 uur en dat voor de prijs van €39. Daarmee bespaart de bezoeker € 10 ten opzichte van de reguliere ticketprijs. De tickets zijn beperkt beschikbaar, dus wie wil profiteren van een korting, koopt het beste direct bij de start van de kaartverkoop via de website van het festival: www.revolutioncallingfest.com.

Discharge - Foto Stuart Sterling

Discharge - Foto: Stuart Sterling

De line-up tot nu toe van REVOLUTION CALLING 2022 op zaterdag 12 november in Klokgebouw Eindhoven: Peter and the Test Tube Babies (UK), Discharge (USA), No Turning Back, Sheer Terror (USA), Born From Pain, Knuckledust (UK), Crown Court (UK), Vis Vires (USA), End It (USA), Savage Beat, Lifesick (DK) en Mess (MX). Nieuwe namen voor REVOLUTION CALLING 2022 volgen snel. Het belooft een mooi feest te worden!

Revolution Calling 2022 affiche
Advertising