... / Story's / Festivals / Opbouw ALCATRAZ FESTIVAL van start gegaan
Festivals

Wim Vander Haegen

27/07/2022

Updated 27/07/2022

Updated 27/07/2022

Festivals

Opbouw ALCATRAZ FESTIVAL van start gegaan

Op de terreinen aan sportcomplex Lange Munte in Kortrijk is het scaffing team deze week begonnen met het optrekken van de eerste stellingen van de podia en de iconische wachttorens. Vanaf komend weekend strijkt ook het eigen Alcatraz-opbouwteam neer en kunt u hier op onze website de vorderingen van nabij volgen.

Het is nog een dikke twee weken aftellen vooraleer de eerste gitaarriffs over de terreinen van het ALCATRAZ FESTIVAL in Kortrijk rollen. Vooraleer het zover is, moet er vanzelfsprekend met man en macht aan de podia, de tenten, de bars, de VIP-zone, de artist village, enz. gebouwd worden. Onze fotograaf heeft beloofd regelmatig een paar kiekjes te nemen zodat de bezoekers van onze website de opbouw vanuit hun luie zetel kunnen volgen.

IMG 2696

Ondertussen zijn ruim 1.600 rijplaten geplaatst om het nodige over- een weergerij mogelijk te maken zonder schade te veroorzaken en is heeft ook het team van Steigerbouw All Scaff de werkzaamheden aangevat. Stay tuned for more updates …  

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2022 vindt plaats op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 augustus 2022 in Kortrijk, België.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar.