... / Story's / Festivals / WIN DUOTICKETS voor de metaldag op de LOKERSE FEESTEN
Festivals

WIN DUOTICKETS voor de metaldag op de LOKERSE FEESTEN

De ‘Metaldag’ op de eerste zondag van de Lokerse Feesten is al jarenlang een vaste prik op de agenda van menig metalfan. De organisatie wist, na een gedwongen coronapauze van twee jaar, opnieuw een affiche samen te stellen die beslist tot de verbeelding spreekt. Rock Tribune mag, met dank aan de Lokserse Feesten, drie duotickets wegschenken voor het hardmetalen feestje op zondag 7 augustus 2022.

EVENTBANNER TEMPLATE METAL (1)

De ‘Metaldag’ neemt meteen een vliegende start op de mainstage met het Belgisch/Nederlands/Engelse SLOPER. Een dik uur later palmt AT THE GATES het podium in om hun legendarische langspeler ‘Slaughter Of The Soul’ uit 1995 integraal te spelen. Daarna zal het Brabantse trio BRUTUS ongetwijfeld opnieuw bewijzen dat er hier te lande geen betere eigentijdse ‘metalband’ te vinden is. En nee, er is u geen adempauze gegund want meteen daarna dendert de snoeiharde thrash metal van de Duitse meesters van KREATOR over het terrein. LAMB OF GOD neemt als voorlaatste band het stokje met plezier over om de tornado verder te laten aanzwellen. Top of the bill zijn de metal gods van JUDAS PRIEST die het Lokserse feestje compleet maken met een show in het kader van de viering van hun 50ste verjaardag. De vrienden van GOE VUR IN DEN OTTO sluiten het spektakel af met een dj-set zoals alleen zij dat (al jaren) kunnen.

Tot zover het programma de mainstage, want tussen de exploten op het hoofdpodium er is ook nog de volledig Belgisch gekleurde CLUB STUBRU met achtereenvolgens KILLTHELOGO, LALMA, PSYCHONAUT en topact WIEGEDOOD.

Tickets voor de Lokerse Feesten vindt u HIER.

Win tickets!

Rock Tribune mag drie duotickets voor de Metaldag wegschenken. Waag meteen uw kans en stuur als de gesmeerde bliksem het antwoord op onderstaande vraag naar info@rock-tribune.com.

Wat is de titel van het recentste (vierde) album van WIEGEDOOD?

Antwoorden kan tot en met 2 augustus, de winnaars worden op 3 augustus persoonlijk verwittigd.

45 TEMPLATE METAL