... / Story's / Festivals / GMM24 brengt BRING ME THE HORIZON en AVENGED SEVENFOLD als headliners op zaterdag
Festivals

Updated 17/11/2023

Festivals

GMM24 brengt BRING ME THE HORIZON en AVENGED SEVENFOLD als headliners op zaterdag

Met de aankondigingen van Tool, Five Finger Death Punch en Judas Priest stond de teller voor headliners voor Graspop Metal Meeting 2024 op drie. Met BRING ME THE HORIZON en AVENGED SEVENFOLD voegt de organisatie daar vandaag twee nieuwe namen aan toe.

Tien jaar na hun laatste passage staat BRING ME THE HORIZON weer op Graspop Metal Meeting. Zij hebben zich intussen opgewerkt tot een van de grootste acts in het moderne metalgenre. De band, onder leiding van Oli Sykes, is niet bang om te experimenteren, zowel op het podium als in de studio. Zo mixen ze naadloos metalcore met elektro- en popmuziek, en staan ze live garant voor visueel verbluffende shows. In hun ‘Post Human’ EP-reeks, verschijnt de volgende EP ‘Post Human: NeX Gen’ in januari 2024. BRING ME THE HORIZON sluit op zaterdag de South Stage af.

BMTH

In 2006 mochten de Amerikanen van AVENGED SEVENFOLD voor de eerste keer aantreden op GMM. Sindsdien groeide de band uit tot absolute toppers in de heavymetalscene en brachten ze met ‘Nightmare’ en ‘Hail To The King’ albums uit die tot de klassiekers in het genre gerekend mogen worden. In 2024 keert de band terug naar Dessel voor een zesde passage en stellen ze hun nieuwste plaat ‘Life Is But a Dream…’ voor aan het Belgische publiek. AVENGED SEVENFOLD sluit op zaterdag de North Stage af.

AS

De verkoop van GMM 2024 start op 25 november 2023 om 10.00 u via Ticketmaster.