... / Story's / Festivals / GRAVELAND kiest voor mooie mix van eigen bands en internationale topnamen
Festivals

GRAVELAND kiest voor mooie mix van eigen bands en internationale topnamen

Onder de noemer ‘Where Darkness Meets Death’ vindt op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2024 het ondertussen welbekende GRAVELAND FESTIVAL plaats in Hoogeveen (NL). Met onder meer TIAMAT, CARCASS, NECROPHOBIC, GAEREA en WOLVES IN THE THRONE ROOM wist de organisatie niet alleen een keur aan internationale bands aan te trekken, onder aanvoering van DOOL treden ook verschillende bands van eigen bodem aan op het tweedaagse festival.

Line-up

Op vrijdag trapt WITCHCULT 71 (NL) op het middaguur de feestelijkheden op gang, gevolgd door DEATHLESS VOID (NL), WAKE (US) en XOTH (US). Ook op de affiche: IN TWILIGHT’S EMBRACE (PL), DARVAZA (IT/NO), CENTINEX (SE), TSJUDER (NO), DOOL (NL) en headliner TIAMAT (SE).

Op zaterdag mogen de MORTIFERO (NL), HELLERUIN (NL) en OVERRULED (NL) ’s lands eer verdedigen vooraleer het internationale geweld losbarst met CLAUSTRUM (IT), TERATOMA (DE), MORTIFERUM (USA), GAEREA (PT), WOLVES IN THE THRONE ROOM (US) en NECROPHOBIC (SE). Het niet minder dan legendarische CARCASS (UK) mag afsluiten.

Praktisch

GRAVELAND biedt de bezoekers de mogelijkheid tot kamperen, voor zowel met tent als camper. Hiervoor heb je wel een campingticket nodig. Ondr meer een badhuis, campingwinkel en campingbar zijn voorzien.

Tickets kosten € 69,00  voor een dagticket (vrijdag OF zaterdag), voor een combi betaal je € 99,00 (of € 114,00 met limited festivalshirt).

Meer info en tickets vind je HIER.

TIMETABLE SAMEN GL INSTA 2024