... / Story's / Festivals / AGNOSTIC FRONT, SODOM en SICK OF IT ALL bevestigd voor HELL’S BALLS 2024
Festivals

AGNOSTIC FRONT, SODOM en SICK OF IT ALL bevestigd voor HELL’S BALLS 2024

De tweede editie van het indoor metal festival HELL’S BALLS, op 9 en 10 november 2024 in Kortrijk Xpo, krijgt stilaan vorm nu ook het gros van de namen van de tweede dag bekend zijn gemaakt. De ticketverkoop is onderussen aan volle gang!

Eerder gaf de organisatie van ALCATRAZ al de namen vrij die op zaterdag 9 november ten dans spelen op HELL’S BALLS 2024. Naast headliners Triptykon en Dark Tranquillity treden die dag ook Primordial, Moonspell, VLTIMAS, Hellripper, Wolfheart, Dead Head en The Monolith Deathcult aan.

Eén dag na deze woeste black/death aanval snijdt HELL’S BALLS een heel ander deel van de smakelijke metaltaart aan met Agnostic Front, Sodom, Sick Of It All, Baroness, Crowbar, Slomosa, Pallbearer en Murphy’s Law.

Het vorig jaar met succes geïntroduceerde concept blijft behouden: topnamen, één podium én een gezellig foodtruckfestival om ook de inwendige mens te verwennen.

Voorlopig zijn er nog een aantal early bird combi tickets verkrijgbaar, maar we geven onze lezers de raad mee niet te lang te wachten.

Tickets en verdere info vind je HIER.

Hb1 Hb2