... / Story's / Festivals / Line-up en poster voor #GMM23 compleet!
Festivals

Updated 31/03/2023

Festivals

Line-up en poster voor #GMM23 compleet!

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar de line-up voor de 26ste editie van Graspop Metal Meeting is compleet! Op vrijdag 16 juni sluit MACHINE HEAD de South Stage af. Na heel wat jaren van afwezigheid komt de band rond Robb Flynn dit jaar eindelijk terug naar Dessel en ditmaal met een EXCLUSIEVE EUROPESE FESTIVALSHOW!

Machine Head Graspop 2023

De band uit Oakland, Californië bracht vorig jaar met 'Of Kingdom and Crown' hun tiende en één van hun hardste albums uit. MACHINE HEAD’s laatste passage op de weide van Graspop Metal Meeting in 2012 was al memorabel en ze zullen dit kunstje elf jaar later ongetwijfeld moeiteloos herhalen. Smeer de kelen al maar om klassiekers als ‘Imperium’, ‘Aesthetics Of Hate’ en ‘Davidian’ mee te brullen. De band brengt voor hun vierde bezoek aan GMM een speciale headline productie mee naar Dessel.

Helmut Lotti Graspop 2023

Ook mogen we deze editie HELMUT LOTTI, één van de beste klassieke stemmen in België, verwelkomen met zijn nieuwe project: “Hellmut Lotti Goes Metal”. De zanger heeft al langer een voorliefde voor metal en deze passie komt hij (voor de eerste keer live) voorstellen aan het GMM-publiek. Afspraak op zondag 18 juni in de Metal Dome.

Graspop 2023 affiche1

Maken de line-up voor #GMM23 compleet: Eclipse, Pro-Pain, Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello en Schizophrenia.Elegant Weapons verhuist van donderdag naar zondag.

Klik HIER voor een overzicht met alle bevestigde namen.

Alle accommodaties voor GMM 2023 zijn ondertussen uitverkocht. Alle VIP Deck tickets voor donderdag 15 juni en alle festivaltickets voor zaterdag 17 juni zijn al de deur uit. Wil je hét metalen hoogtepunt van het jaar niet missen? Bestel dan snel je tickets via ticketmaster.be.