... / Story's / Festivals / Megadeth, Trivium en Killswitch Engage komen naar DYNAMO METALFEST 2023
Festivals

Megadeth, Trivium en Killswitch Engage komen naar DYNAMO METALFEST 2023

Met Biohazard lichtte de organisatie eerder al een (klein) tipje van de sluier, maar daar komen nu 15 nieuwe namen bij. Het legendarische Megadeth is één van de headliners van het twee daagse festival dat plaatsvindt op zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023 in het IJssportcentrum in Eindhoven.

Naast Biohazard en Megadeth hebben ook Trivium, Killswitch Engage, Sepultura, Obituary, Shadow Of Intent, Gatecreeper, Unto Others, Brand Of Sacrifice, Drain, Frozen Soul, Cobra The Impaler, Extinction AD, Enemy Inside en Changing Tides hun komst bevestigd. Binnenkort worden daar nog een aantal namen, waaronder de tweede headliner aan toegevoegd.

Megadeth

Tickets

Weekend tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar in voorverkoop. Tot 1 januari 2023 kost een ticket slechts 79 euro, vanaf 1 januari is dat 89 euro.

Na het succes van vorig jaar, werd ook de VIP-package verder uitgebreid: er komt een tweede VIP-deck bij. Daarnaast zijn er voor VIP's een eigen toilet, een eigen bar en een eigen ingang én een exclusief polsbandje voor de verzameling. VIP-tickets kosten tot 1 januari 129 euro, vanaf 1 januari 139 euro. Meer info vind je HIER.