... / Story's / Actueel / ALL FOR METAL schiet meteen raak met … ‘All For Metal’
Actueel

Updated 09/10/2022

Actueel

ALL FOR METAL schiet meteen raak met … ‘All For Metal’

Na de recente ondertekening van een platencontract bij AFM Records is de nieuwe band ALL FOR METAL klaar om de wereld te veroveren. De band rond zangers Antonio Calanna en Tim ‘Tetzel’ Schmidt (bekend van Asenblut) heeft nu de video gedeeld voor hun eerste single, toepasselijk getiteld ‘All For Metal’.

Image002

"Ik ben heel opgewonden voor dit debuut”, vertelt Antonio Calanna. “Het voelt alsof ik nog nooit eerder heb gezongen en het is voor mij ook de eerste keer voor een publiek. De krachtige riffs en de geweldige band tussen Tetzel en mij gaan duidelijk maken waar we voor kwamen ... We willen deze energie en deze vocaliteit op het podium brengen en de wereld laten zien waartoe we in staat zijn. ‘All For Metal’ kon geen beter nummer zijn voor ons. Vuur, zweet, melodie en een zoektocht in wording zijn de ingrediënten die ons perfect beschrijven, het wordt All for Metal (de band) en Metal for ALL of you!"

Image004

De krachtige en heldere melodieuze zang van de charismatische Antonio en de nogal ruige klep van de gespierde reus Tetzel harmoniëren perfect met elkaar en geven deze veelbelovende nieuwe band net dat tikkeltje meer. De twee worden vergezeld door gemaskerde muzikanten van wie de identiteit nog onbekend is. "All For Metal is stilistisch totaal anders dan wat ik gewoonlijk doe - en dat maakt het zo aantrekkelijk voor mij", voegt Tetzel toe. "De nummers zijn enorm catchy en het is bijzonder leuk om ze te spelen. Antonio en ik zitten op dezelfde golflengte. Met trots en grote vreugde zeg ik: "Laten we de wereld veroveren met Metal, all For Metal en Metal for all."