... / Story's / Actueel / FLESHGOD APOCALYPSE begint deze maand aan zijn Europese tour
Actueel

FLESHGOD APOCALYPSE begint deze maand aan zijn Europese tour

Orkestrale death metal virtuozen FLESHGOD APOCALYPSE bereiden zich voor om podia over het Europese continent te besmetten terwijl hun 'Veleno Across Europe Tour 2022' binnen minder dan twee weken van start gaat.

Fleshgod Apocalypse wallpapers

Deze tour is de eerste kans die de in Italië gevestigde band aangrijpt om hun nieuwste album, 'Veleno' uit 2019, rechtstreeks naar hun fans te brengen. De uitgebreide tour start op 14 oktober in Sion, Zwitserland en heeft stopplaatsen in 28 steden in heel Europa.

FLESHGOD APOCALYPSE wordt tijdens de tour ondersteund door OMNIUM GATHERUM, aangevuld met nog een extra afwisselend aanbod bestaande uit diverse andere bands.

De band geeft commentaar op de komende tour: "Na een oneindige wachttijd van drie jaar en een waanzinnige hoeveelheid tegenslagen, zijn we eindelijk klaar om op een bus te springen en op tournee te gaan! Dank aan ons management, boeking agent, promotors en alle mensen die hierbij betrokken waren, want, geloof me, ze hebben bergen werk verzet om ons terug op het podium te krijgen! Ook een miljoen dank aan jullie allemaal, wachtend met een kaartje in je handen voor twee jaar en aan iedereen die naar de shows komt en ons elke avond steunt! Dit wordt een waanzinnige periode, met veel verrassingen en een geweldige set. Wie nog geen tickets heeft, de verkoop loopt nog, maar wacht niet te lang, want ze gaan hard."

Fleshgod Apocalypse 2022 Tour affiche

FLESHGOD APOCALYPSE - VELENO ACROSS EUROPE TOUR 2022
Special Guest: OMNIUM GATHERUM

Support: CHAOSEUMIRONY OF FATE en AZTECA

06.11.   BE   Brugge – Entrepot 

12.11.   NL   Nijmegen – Doornroosje 

13.11.   NL   Leiden – Gebr Nobel

Motocultor Festival Across Europe Tour 2023
FLESHGOD APOCALYPSE with special guest OMNIUM GATHERUM

13.01.   NL   Leeuwarden – Neushoorn 

14.01.   BE   Antwerpen – Zappa