... / Story's / Actueel / BARK tekent bij LISTENABLE
Actueel

BARK tekent bij LISTENABLE

Heugelijk nieuws uit het kamp van BARK. De Antwerpse band heeft een contract getekend bij LISTENABLE Records. Een nieuw album wordt begin 2023 verwacht, de eerste single komt eraan in de herfst van 2022. De band speelt deze zomer ook op het ALCATRAZ festival.

200618 Bark Bandshoot 220 2 Compressed 4 Compressed Compressed Compressed 2 3 Min 2 2 2 2 0

BARK bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij onder meer Destruction, Hard Resistance, Bulls On Parade en Bliksem. Ze brachten tot nu toe drie albums in eigen beheer uit: 'Voice Of Dog', 'Like Humans Do' en het veelgeprezen 'Written In Stone'.

Gezien de aard van de korte ‘hondsdolle’ nummers die ze op het eerste album maakten, besloten ze zich BARK te noemen. De band bouwde snel een solide reputatie op dankzij hun verzengende liveshows en hun compromisloze muur van geluid. BARK maakte danig veel indruk dat ze de vraag kregen om bands als Sepultura, Life of Agony, Madball, Pro-Pain, Destruction en Sheer Terror te ondersteunen en op grote festivals te spelen zoals Graspop Metal Meeting, Alcatraz, Roadburn, Into The Void en nog veel meer.

Roedel

Fan zijn van BARK gaat niet over het louter volgen van de band. Het gaat over lid worden van een roedel en een wereld betreden die zinvoller is omdat die gezuiverd is van BS en teruggebracht wordt tot de essentie van wat het betekent om een ​​mens of een hond te zijn.

Het nieuwe album van BARK wordt verwacht voor release begin 2023, de eerste single zal worden uitgebracht in de herfst van 2022. Ondertussen kun je nog even nagenieten van hun recentste optreden op ALCATRAZ.