... / Story's / Actueel / BLACKFIELD (Steven Wilson + Aviv Geffen) kondigen ‘An Accident Of Stars: 2004 – 2017’ (Kscope) aan
Actueel

BLACKFIELD (Steven Wilson + Aviv Geffen) kondigen ‘An Accident Of Stars: 2004 – 2017’ (Kscope) aan

Kscope is verheugd om 'Blackfield: An Accident Of Stars: 2004 - 2017' te presenteren, een verzameling van het werk van de band van 2004 tot 2017 die voor het eerst samen is uitgebracht. Gehuisvest in een luxe boekenset, met een boek van 64 pagina's met tekstbijdragen van Anil Prasad in het midden, beschrijft het het begin en de innerlijke werking van BLACKFIELD's reis door middel van interviews en zeldzame foto's met zowel Steven als Aviv. Dit is een speciale, gelimiteerde editie, eenmalig gedrukt.

Blackfield wallpaper 2023

Aviv Geffen, een van Israëls meest iconische en best verkopende muzikanten en Steven Wilson-frontman van Porcupine Tree en soloartiest extraordinaire hebben beiden een toegewijde wereldwijde aanhang opgebouwd. Door samen te werken als BLACKFIELD, hebben de twee een uniek geluid gecultiveerd dat de beste elementen van beide artiesten samenbrengt om iets volledig unieks te creëren, maar toch onmiddellijk herkenbaar. Iets duidelijk in deze verzameling van hun gecombineerde werken, zoals Aviv Geffen hieronder illustreert:

“Steven en ik zijn verbonden door kunst, politiek en het leven in het algemeen. We schakelen altijd tussen ideeën als we samen zijn. Daarom werkt onze samenwerking zo goed. Je voelt de liefde in BLACKFIELD.” - Aviv Geffen

Blackfield Bookset 2023 cover

Inbegrepen zijn de eerste vijf albums: (Blackfield / Blackfield II / Welcome to my DNA / Blackfield IV / Black V) en een bonusschijf van de niet eerder uitgebrachte ongelooflijke show van de band in Paradiso Amsterdam uit 2011 (‘Live DNA’).

Blackfield Bookset 2023 pages Blackfield Bookset 2023 discs
 

Daarnaast komt er een nieuw geproduceerde Blu-ray met 'Blackfield', 'Blackfield II' en 'Welcome To My DNA' in 24bit 44.1kHz-formaat, 'Blackfield IV' en 'Blackfield V' in 5.1 Surround Sound en High Resolution 24 -bit Stereo, plus de promovideo's van de band uit deze periode zijn ook opgenomen plus de concertfilm 'Live in N.Y' uit 2007.

'An Accident Of Stars: 2004-2017' bestellen kan HIER.