... / Story's / Actueel / BLOODBATH lost verpletterende nieuwe single 'No God Before Me'
Actueel

BLOODBATH lost verpletterende nieuwe single 'No God Before Me'

Slijp je messen en bereid je voor op weer een bloedbad! Death metalmeesters BLOODBATH zijn klaar voor een vernietigende raid met hun zesde volwaardige album, ‘Survival Of The Sickest’, dat deze vrijdag via Napalm Records uitkomt. De veelgeprezen, cultband is tezelfdertijd wreed, meedogenloos, opwindend, gewelddadig en kent geen beperkingen.

Bloodbath1 - Foto: Ester Segarra

Foto: Ester Segarra

BLOODBATH heeft nu hun meest verpletterende nummer tot nu toe onthuld, ‘No God Before Me’ uitgebracht en dat samen met een gloednieuwe songtekst video! Op dit meedogenloze aanbod kruisigen ‘Old' Nick Holmes en zijn bandleden met een godslasterlijke explosie en raken verstrikt in een sinistere knarsende riff terwijl elementen van death en doom metal met elkaar versmelten. Met een van de meest huiveringwekkende solo's van het album is ‘No God Before Me’ een goed voorbeeld van de triomfantelijke evolutie van de band.

Jonas Renkse over 'No God Before Me':

"'No God Before Me' is een langzame, kermende hymne van de dood, een beschrijving van een goddeloos hiernamaals en een enorme knipoog naar de meesters van ziekte zelf: Morbid Angel.”