... / Story's / Actueel / CARNATION verrast met live video voor ‘Stench of Death’
Actueel

CARNATION verrast met live video voor ‘Stench of Death’

De Belgische death metalband CARNATION heeft een gloednieuwe live video uitgebracht voor het nummer ‘Stench of Death’. De video werd opgenomen tijdens hun optreden op Hellfest 2022 en kan gestreamd worden via het officiële kanaal van Season of Mist.

Carnation Sarina Mannaert 02 2020

Foto: Sarina Mannaert

STENCH OF DEATH LP RED

‘Stench of Death’ is het titelnummer van de recent verschenen gelijknamige EP die ook de ENTOMBED-cover 'Supposed to Rot' bevat. De EP is beschikbaar op passend rood vinyl en kan HIER besteld worden. "De waanzin van de zomerfestivals ligt nu achter ons ...”, vertelt frontman Simon Duson. “We hebben de afgelopen weken een uitstekende tijd hebben gehad op al die fantastische festivals waar we hebben opgetreden. We hebben onze nieuwste track 'Stench of Death' bij elke show gespeeld en zijn erin geslaagd om een livevideo voor deze track vast te leggen tijdens ons optreden op Hellfest deze zomer. Een leuke terugblik als je ons live hebt kunnen zien of iets om naar uit te kijken als je je kans hebt gemist."

CARNATION werkt momenteel aan hun volgende album. Hou voor regelmatige updates de Facebook- en Instagram-pagina van de band in de gaten.

Wie de band nog dit jaar live aan werk wil zien, kan daarvoor terecht op 10 december op de Eindhoven Metal Meeting in Eindhoven (NL)