... / Story's / Actueel / CATTLE DECAPITATION brengt ‘Terrasite’ uit op 12 mei via Metal Blade Records
Actueel

CATTLE DECAPITATION brengt ‘Terrasite’ uit op 12 mei via Metal Blade Records

De langlopende deathgrind outfit CATTLE DECAPITATION uit San Diego, Californië, zal op 12 mei hun tiende studioalbum ‘Terrasite’ aan de wereld voorstellen.

Cattle Decapitation Los Angeles 2022

De opvolger van ‘Death Atlas’ uit 2019 werd opnieuw geproduceerd door Dave Otero (Allegaeon, Khemmis, Archspire) met opzienbarend nieuw artwork door oude medewerker Wes Benscoter (Vader, Kreator, Bloodbath, Hypocrisy).

Zanger Travis Ryan commentarieert: "We hebben allemaal het oude gezegde gehoord over hoe de kakkerlak zo doordringend is ... zo invasief ... zo verraderlijk ... dat ze een nucleaire oorlog kunnen overleven ... . Ons vorige album ‘Death Atlas’ liet de wereld zwart en levenloos achter. Dat dachten we tenminste. Het blijkt dat de met koolstof bedekte lichamen die de lay-out van het album en de videoclip sierden (en die lijken op de slachtoffers van Pompeii die in de tijd werden bevroren door de ramp met de Vesuvius vulkaanuitbarsting in 79 A.D.) blijken nu de aanzet te zijn voor iets veel kwaadaardiger dat gaat komen: Humanity 2.0.”

"Op de omslag zien we de ‘aarde parasiet’, ook wel 'aardeter' genoemd, vervellen van zijn oötheek of eierkast. Na het moeizame bestaan van een mens te hebben geleefd, zijn ze nu opnieuw opgedoken in een nieuwe wereld... bedroefd... verward... pissig; herboren als een nieuwe variant van menselijke ziekte, nu aangepast om de totale verwoesting van zijn thuisplaneet, de aarde, voort te zetten en te beëindigen."

Cattle Decapitation Terrasite cover

Terrasite Track Listing:


01. Terrasitic Adaptation
02. We Eat Our Young
03. Scourge of the Offspring
04. The Insignificants
05. The Storm Upstairs
06. …And the World Will Go on Without You
07. A Photic Doom
08. Dead End Residents
09. Solastalgia
10. Just Another Body

De komende weken zal er meer informatie over 'Terrasite' worden onthuld. In afwachting van het nieuwe materiaal blikken we nog even terug op het (eerste) Covid tijdperk met 'Bring Back The Plague'.