... / Story's / Actueel / CHARLOTTE WESSELS presenteert filmische muziekvideo voor ‘Afkicken’
Actueel

CHARLOTTE WESSELS presenteert filmische muziekvideo voor ‘Afkicken’

‘Tales From Six Feet Under’, de eerste solo inspanning van voormalig Delain-zangeres CHARLOTTE WESSELS, werd in het najaar van 2021 uitgebracht via Napalm Records. Zij debuteert nu met een nummer in haar moedertaal, de Nederlandse rocksong ‘Afkicken’. CHARLOTTE WESSELS heeft een adembenemende nieuwe videoclip voor het nummer uitgebracht, die tegelijkertijd de laatste video voor ‘Tales From Six Feet Under’ markeert.

Charlotte Wessels - Foto: Sandra Ludewig

Foto: Sandra Ludewig

‘Afkicken’, het tweede nummer van haar debuutalbum, betovert met elektronische industriële vibes en een flatterende vocale uitvoering terwijl het een angstaanjagend donkere sfeer oproept die zich vanaf de allereerste toon manifesteert. Het is weer een onnavolgbaar bewijs van Wessels' veelzijdige karakter en brede artistieke bereik, waardoor de verwachting nog groter wordt voor alles wat komen gaat in de toekomst.

CHARLOTTE WESSELS over ‘Afkicken’ en de video: “Vanaf het moment dat ik het nummer ‘Afkicken’ af had - mijn allereerste song in het Nederlands, wilde ik wanhopig het verhaal van de hoofdpersoon van het nummer vertellen op een manier die taal overstijgt. Ik ben opgewonden over deze absolute koortsdroom van een video vol sekten, monsters en moord die ik heb samengesteld met de geweldige cast en de VideoInk crew. Deze video is niet alleen een ode aan enkele van mijn favoriete films; op persoonlijk vlak bood het een aantal gloednieuwe ervaringen en uitdagingen, van wilde choreografieën tot serieuze vormveranderingen. Ik ben echt opgewonden om deze aan het publiek voor te stellen.”

Charlotte Wessels Tales From Six Feet Under

Bestel NU jouw exemplaar van ‘Tales From Six Feet Under’.

Tales From Six Feet Under - Live in Concert

Charlotte Wessels affiche TivoliVredenburg 2022

CHARLOTTE WESSELS zal haar werk op 23 oktober op het podium brengen in TivoliVredenburg - Ronda, in Utrecht, NL voor haar eerste en enige liveshow tot nu toe. Koop HIER kaartjes.