... / Story's / Actueel / CRASHDÏET kondigt nieuw album 'Automaton' aan en brengt nieuwe single en video 'Together Whatever' uit
Actueel

CRASHDÏET kondigt nieuw album 'Automaton' aan en brengt nieuwe single en video 'Together Whatever' uit

Een van de grootste namen in de glam metal en sleaze rock scene, CRASHDÏET, kondigt de release aan van hun aankomende album ‘Automaton’ dat nu digitaal, als cd en vinyl beschikbaar is voor voorverkoop via Crusader Records/Golden Robot Records. De digitale versie en cd verschijnen op 29 april 2022, gekleurd vinyl in beperkte oplage zal op 9 september worden uitgebracht.

Crashdïet 2022
Crashdïet Automaton

Om de voorverkoop van ‘Automaton’ te vieren, serveert CRASHDÏET nog een delicatesse in de vorm van een nieuwe single en video, 'Together Whatever', die nu beschikbaar is op alle digitale platforms. 'Together Whatever' is een waar feestlied! Exploderend met razende gitaren en verzengende zang. Het is een eerbetoon aan de decadente goede oude tijd en de vroege roots van de band. Welke obstakels er in het verleden ook op hun pad zijn gekomen, CRASDÏET is altijd vooruitgegaan en heeft zich een stijl van sleaze metal eigen gemaakt en ze zijn er ook bekend mee geworden. ‘Automaton’ bevat 12 meezingers met geweldige drums, gitaren, bas en krachtige zang (inclusief een verrassende speciale gast en een beklijvende stem uit het verleden).

Bestel, voeg toe of bewaar 'Automaton' HIER.

CRASHDÏET TOUR DATA

12/05/2022 - South Of Heaven, Bilzen (B)

13/05/2022 - De Verlichte Geest, Roeselare (B)

14/05/2022 - Baroeg, Rotterdam (NL)

15/05/2022 - Bel Air, Breda (NL)