... / Story's / Actueel / SERENITY brengt nieuwe digitale single ‘In the Name of Scotland’ uit + officiële video
Actueel

SERENITY brengt nieuwe digitale single ‘In the Name of Scotland’ uit + officiële video

De melodieuze metal unit SERENITY markeert een hartverwarmende terugkeer met hun nieuwe single ‘In the Name of Scotland’ en dit kort voor de aftrap van de langverwachte Symphonic Power Alliance Tour. Die start op 6 april in München.

Serenity Foto Thomas Buchberger

Foto: Thomas Buchberger

Serenity In The Name Of Scotland

‘In the Name of Scotland’ wekt de verwachting op voor meer muziek met verhalen uit lang vergeten tijden en pakkende, zware, emotionele melodieën en komt samen met een gloednieuwe muziekvideo die adembenemende landschappen uitbeeldt om de geest van de Schotse geschiedenis uit te dragen. Deze diepgaande ervaring legt de nadruk op de opmerkelijke zang van Georg Neuhauser, begeleid door zachte harmonieën om de luisteraar in een oogwenk te betoveren.

In de afgelopen 20 jaar heeft SERENITY furore gemaakt. De band tourde met bands als Kamelot, Delain en Within Temptation, won in 2017 een Amadeus Austrian Music Award en behaalde met hun album ‘The Last Knight’ (2020) hoge noteringen in hitlijsten, zowel in Duitsland als Oostenrijk.

SERENITY over het nieuwe nummer ‘In the Name of Scotland’: "We zijn blij dat we eindelijk weer op tour kunnen en willen jullie graag kennis laten maken met onze nieuwe single ‘In the Name of Scotland’. Het nummer gaat over de Schotse vrijheidsstrijder Robert the Bruce. Een song die helaas vandaag niet meer up-to-date kon zijn."

SERENITY Live 2022

Mis de kans niet om SERENITY live te zien, want na een veel te lange pandemische shutdown gaat de band weer op pad om de krachten te bundelen met labelgenoten VICTORIUS en DRAGONY, begeleid door Masters Of Ceremony voor de Symphonic Power Alliance 2022-tour. 

Symphonic Power Alliance 2022 met VICTORIUS, DRAGONY & Masters Of Ceremony komt ook naar onze contreien, meer bepaald naar:

10/04/22 - Patronaat, Haarlem (NL)

12/04/22 - Metropool, Enschede (NL)

13/04/22 - De Klinker, Aarschot (B)