... / Story's / Actueel / DESTRUCTION onthult nieuwe single en ... kookvideo
Actueel

DESTRUCTION onthult nieuwe single en ... kookvideo

Aanstaande vrijdag 8 april kan de wereld eindelijk het 40-jarig jubileum van DESTRUCTION vieren met hun keiharde full-length ‘Diabolical’. Op de nieuwe single ‘Repent Your Sins’ klinken de Duitse metaliconen beter dan ooit, waarbij ze hun onverslaanbare ambacht als de pioniers van de thrash metal volledig tentoon spreiden - op geen enkel moment gaat de voet van het gaspedaal!

Destruction - Foto: Gyula Havancsák (1)

Foto: Gyula Havancsák

Op hun 15de studioplaat brengt DESTRUCTION zware artillerie vol eerlijke en compromisloze thrash metal, die je rechtstreeks naar de zevende hemel van metalige gelukzaligheid katapulteert en een bloedbad veroorzaakt van vlijmscherp geluid dat geen fan van het genre mag missen.

DESTRUCTION zanger/bassist Schmier over de nieuwe video: "De muziek en het nummer zelf tonen het meer groovy deel van de nieuwe plaat. Ik hou van de verminderde riff en de manier waarop Randy de beat in je hoofd maalt! Dit wordt zeker een geweldige livetrack! De teksten gaan over de geschiedenis van misbruik in de katholieke kerk. Een nogal tragisch en triest onderdeel van de menselijke geschiedenis dat nog steeds wordt verdoezeld door de machthebbers. Het lijkt erop dat de wetten die voor ons allemaal gelden niet gelden voor dienaren van de kerk. Over onrecht gesproken!"

"De video zelf probeert de kwelling van de ziel van de schuldige te laten zien. Leven met je vuile daden en tegelijkertijd bidden over naastenliefde en vriendelijkheid kan niet worden gerechtvaardigd en moet worden benoemd, herinnerd en bestraft."

Destruction - Diabolical Mad Butcher Bust

‘Diabolical’ komt deze vrijdag uit via Napalm Records | Bestellen kan HIER.

Schmier & Damir koken traditionele Beierse Semmelknödel & Goulash

Schmier over de Kookspecial en zijn speciale Semmelknödel & Goulash recept: "Koken en lekker eten is een van mijn hobby's, dus toen mijn label me vroeg om een kookspecial te doen, had ik meteen een idee. Mijn oma was half Italiaans en zei altijd ‘eten is als amore’ (liefde) en het is waar, van lekker eten kun je een gelukkig man maken toch? We maakten deze zeer traditionele Beierse/Duitse knoedel genaamd 'Semmelknödel' (recept van mijn oma en een hete en pittige goulash (oorspronkelijk uit Hongarije) met een DESTRUCTION-twist). Ik hoop dat sommigen van jullie dit thuis zullen proberen, want het is gemakkelijk en heerlijk en het brengt een Duitse klassieker in huis... niet alleen Duitse THRASH METAL of bier... . Ik hoop dat je hiervan zult genieten, wij hadden alvast een fantastische tijd!"