... / Story's / Actueel / De dwergen van WIND ROSE trekken opnieuw ten strijde
Actueel

Updated 08/03/2022

Actueel

De dwergen van WIND ROSE trekken opnieuw ten strijde

WIND ROSE, de naar eigen zeggen ‘machtigste dwergen’ van de power metal, hebben een nieuw album klaar. ‘Warfront’ komt op 10 juni 2022 uit via Napalm Records. De eerste single ‘Gates Of Ekrund’ geeft een eerste voorproefje van wat fans kunnen verwachten van het nieuwe album.

Het vorige album ‘Wintersaga’ (2019) van het Italiaanse vijftal scoorde meer dan 30 miljoen streams op Spotify en nog eens 30 miljoen op YouTube. ‘Warfront’ is dan ook een van de meest verwachte power metalalbums van het jaar.

Wind Rose

Foto: Tommaso Barletta, Claudio Falconcini

WIND ROSE over ‘Gates Of Ekrund’: "Dwarves of Ekrund! Eindelijk is het zover, we zijn terug op het slagveld! Met trots en eer onthullen we de eerste single van ons aankomende album ‘Warfront’, geïnspireerd door de imaginaire versie van Warhammer: Gates of Ekrund. De vijand is gearriveerd, pak je bijl en vecht met ons mee... Er is geen weg meer terug!"

Ultieme fantasy-ervaring

Warfront

WIND ROSE over ‘Warfront’: "We zijn erg trots om de release van Warfront aan te kondigen; het is een belangrijke mijlpaal voor onze carrière en een grote verandering in de kwaliteit van songwriting en muziekvideo's. We willen jullie een ultieme fantasy-ervaring geven en samen met ons naar het slagveld brengen.”