... / Story's / Actueel / DEVIL MASTER gooit er een nieuwe lading kwaadaardige satanische metal tegenaan
Actueel

Updated 08/03/2022

Actueel

DEVIL MASTER gooit er een nieuwe lading kwaadaardige satanische metal tegenaan

DEVIL MASTER treedt terug uit de schaduw met hun langverwachte tweede album ‘Ecstasies Of Never Ending Night’, uit 29 april 2022 bij relapse. De ‘Acid Black Mass’-muziekvideo licht alvast een tip van de sluier.

DEVIL MASTER’s roots in rituele magie waren nog nooit zo prominent aanwezig als op ‘Ecstasies Of Never Ending Night’. Het album werd live opgenomen op analoge tape door Pete DeBoer (Blood Incantation, Spectral Voice) en borduurt verder op de verwrongen riffs en donkere sferen die DEVIL MASTER tot een van de meest unieke en ongebreidelde bands van de underground hebben gemaakt.

Dev Mas

Foto: Cecil Shang Whaley

Zanger Disembody Through Unparalleled Pleasure heeft de rol van bassist op zich genomen en nam samen met leadgitarist Darkest Prince en stichtend lid/ritmegitarist Infernal Moonlight Apparition de songwriting op zich. Vers bloed was nodig en werd gevonden in drummer / toetsenist Festering Terror in Deepest Catacomb (ook bekend als Chris Ulsh van Power Trip en Iron Age).

Als we er alleen al de titels van de songs op ‘Ecstasies Of Never Ending Night’ op nalezen, lijkt het erop dat het album een interessante toevoeging zal zijn aan het pantheon van kwaadaardige satanische metal.

Tracklist

Dev Mas 2
  1. Ecstasies…
  2. Enamoured in the Throes of Death
  3. Golgotha’s Cruel Song
  4. The Vigour of Evil
  5. Acid Black Mass
  6. Abyss In Vision
  7. Shrines in Cinder
  8. Funerary Hyre of Dreams & Madness
  9. Precious Blood of Christ Rebuked
  10. Never Ending Night

 

‘Ecstasies Of Never Ending Night’ komt er aan op 29 april 2022. Pre-order het album HIER.