... / Story's / Actueel / DESTRAGE kondigt terugkeer aan met het nieuwe album ‘SO MUCH. too much’.
Actueel

DESTRAGE kondigt terugkeer aan met het nieuwe album ‘SO MUCH. too much’.

DESTRAGE, het snedige Milanese viertal waarvan Metal Injection zei dat het "een groot palet van stilistische verscheidenheid hanteert, bijna in de mate van avant-garde met elementen van progressieve mathcore en death metal" brengen hun zesde volledige album uit op 16 september via 3DOT Recordings/Century Media.

Destrage - Foto: Pietro Agostini

Foto: Pietro Agostini

“We zijn super enthousiast om onze nieuwe plaat aan te kondigen”, aldus de leden van DESTRAGE. “We willen Periphery en 3DOT Recordings bedanken voor hun samenwerking en de hulp die we kregen om deze nieuwe collectie nummers naar de massa te brengen. Dit album is voor alle mensen die ons de afgelopen drie jaar zijn blijven steunen en die ons altijd zijn blijven vragen naar nieuwe muziek. Zij zijn de reden dat we doen wat we doen. We kunnen niet wachten om deze nieuwe tracks ook live te delen! Eindelijk, we zijn terug!"

Het nieuws van het twaalf songs tellende ‘SO MUCH. too much’, geproduceerd door Matteo ‘Ciube’ Tabacco en gemixt door Will Putney (A Day To Remember, Every Time I Die), arriveert met de release van ‘Everything Sucks And I Think I'm A Big Part of It’ en de bijbehorende video. Gitarist Matteo Di Gioia legt uit dat het nummer ‘een kind van de pandemie’ is en voegt eraan toe: "Je komt uit een erg saaie tijd. Het is het gevoel van teleurstelling, van alleen te zijn en in de steek gelaten worden. Het is erg introspectief, maar het is ook narcistisch. In de verwesterde samenleving denken we dat alles om ons draait, dus daar zit ook wat van in.”

Destrage SO MUCH. too much. cover

Voorbestellingen van ‘SO MUCH. too much’, waaronder twee vinylvarianten in beperkte oplage, de cd en een ‘capsulecollectie’ met albumthema's, zijn nu beschikbaar via de 3DOT Recordings-webwinkel en HIER.