... / Story's / Actueel / SMASH INTO PIECES releaset nieuwe single-video ‘Throne’
Actueel

SMASH INTO PIECES releaset nieuwe single-video ‘Throne’

De Zweedse alternatieve rock/metalact (met EDM-invloeden) SMASH INTO PIECES heeft zijn nieuwe single-video ‘Throne’ uitgebracht, die net als de vorige single 'Heathens' op het aankomende studio-album 'Disconnect' staat dat op vrijdag 9 september verschijnt. Het in 2008 opgerichte SMASH INTO PIECES is een van de snelst groeiende rockbands ter wereld met 6 studio albums, 31 singles, meer dan een half miljard gecombineerde streams op streaming platforms, 60 miljoen views op YouTube en 60 shows op drie verschillende continenten in 2022.

Smash Into Pieces 2022
Smash Into Pieces Disconnect cover

SMASH INTO PIECES staat bekend om zijn apocalyptische imago, arena rockgeluid en filmische verhaal en verwierf naam en faam middels explosieve optredens met een krachtige mix van metal en EDM. SMASH toerde met groepen als AlterbridgeWithin Temptation en Halestorm en stond daarmee op de grootste rockfestivals in de wereld. Eind augustus 2021 verscheen het meest recente studio-album ‘A New Horizon’.

De toegankelijke nummers nodigen onmiddellijk uit tot meezingen; de winnende combinatie van dansbare grooves en de ruige, verrassend buigzame strot van frontman Chris Adam Hedman Sörbye doet de rest. Met het toetreden in 2017 van de gemaskerde drummer The Apocalypse DJ (alias DJ APOC voor de vrienden), voegde de band uit Örebro meer electro/EDM elementen aan zijn muziek toe. APOC is tevens de hoofdrolspeler in het dystopische verhaal (een digitale wereld genaamd ‘ARCADIA’ die in een game niet zou misstaan); dat SMASH INTO PIECES vertelt in zijn songteksten.

SHOWS

Dinsdag 29 november 2022: Ziggo Dome Amsterdam, Netherlands

https://www.ziggodome.nl/event/1441186316/within-temptation-evanescence

Woensdag 30 november 2022: Ziggo Dome Amsterdam, Netherlands

https://www.ziggodome.nl/event/7521187882/within-temptation-evanescence

Donderdag 1 december 2022: Rockhal Esch-Sur-Alzette, Luxembourg

https://rockhal.lu/shows/evanescence-within-temptation/

Vrijdag 2 december 2022: De Bosuil Weert, Netherlands

https://www.debosuil.nl/programma/smash-into-pieces/