... / Story's / Actueel / WIN TICKETS voor het concert van GOJIRA in VORST NATIONAAL op 5 juli 2022
Actueel

WIN TICKETS voor het concert van GOJIRA in VORST NATIONAAL op 5 juli 2022

Op dinsdag 5 juli 2022 komt GOJIRA naar Vorst Nationaal om hun recentste album ‘Fortitude’ live voor te stellen aan hun inmiddels talrijke Belgische fans. Met ALIEN WEAPONRY en EMPLOYED TO SERVE brengt de Franse band bovendien twee sterke voorprogramma’s mee. Tien bezoekers van onze website kunnen nu een gratis ticket winnen, met dank aan organisator Live Nation.

Gojira 2021 Scaled

Er zijn weinig Franse metalbands die de voorbije jaren zo’n steile opgang hebben gemaakt als GOJIRA. En terecht, want het viertal met zanger/gitarist Joe Duplantier als drijvende kracht is erin geslaagd om de wereld te veroveren met een succesvolle combinatie van groovy technical death/thrash metal met progressieve elementen, vaak gelardeerd met ongewone ritmische patronen. Ook tekstueel weet GOJIRA mensen te begeesteren met donkere lyrics die vaak geïnspireerd zijn door het mysterie van de natuur, onze leefomgeving en de menselijke inborst. De band staat ook bekend om hun milieubewustzijn met aandacht voor klimaatverandering, zeevervuiling en de ontbossing van het Amazone-regenwoud.

WIN TICKETS!

Hun jongste album ‘Fortitude’ (2021) is andermaal een schot in de roos en eindelijk kunnen we die nummers ook live beleven op 5 juli in Vorst Nationaal. Rock Tribune mag van Live Nation tien gratis tickets weggeven! Stuur voor vrijdag 1 juli 2022 een mailtje naar info@rock-tribune.com met het antwoord op de vraag wie bij GOJIRA al sinds 1996 het drumwerk voor zijn rekening neemt.

De winnaars worden persoonlijk door ons verwittigd.

Meer info over het concert vind je HIER