... / Story's / Actueel / DEVISER presenteert nieuwe single + videoclip ‘Death Is Life Eternal’
Actueel

Updated 13/01/2023

Actueel

DEVISER presenteert nieuwe single + videoclip ‘Death Is Life Eternal’

De Griekse black metalband DEVISER is terug van weggeweest. Binnenkort verschijnt het nieuwe album ‘Evil Summons Evil’ via Hammerheart Records, vandaag is er de nieuwe single en clip voor het nummer ‘Death Is Life Eternal’.

A0591269371 65

Eerder kondigden we al de terugkeer aan van de iconische Griekse black metal act DEVISER. Na twaalf jaar pakt het illustere gezelschap op 10 februari 2023 uit met het nagelnieuwe album ‘Evil Summons Evil’. De single en videoclip voor het nummer ‘Death Is Life Eternal’ is nu uit. De clip werd geregisseerd door Haris Kountouris (Sabaton, Rotting Christ, Machine Head) en is opgenomen in de befaamde Manos Backline Studios (Manowar, etc.).

Commentaar van de band bij de nieuwe single: “De duisternis daalt weer gevaarlijk neer met onheilige stemmingen en nachtmerrieachtige helse marsen, in de verwachting dat eeuwige verdoemenis het licht zal omcirkelen …”

In de volgende editie van Rock Tribune laten we de band zelf aan het woord en leest u ook de volledige recensie van ‘Evil Summons Evil’. 

Het nieuwe album zal beschikbaar zijn in verschillende formaten, waaronder ook vinyl. Vooraf bestellen kan HIER.  

Dev