... / Story's / Actueel / DRAGGED UNDER delen muziekvideo voor 'Suffer'
Actueel

DRAGGED UNDER delen muziekvideo voor 'Suffer'

DRAGGED UNDER hebben een video uitgebracht voor ‘Suffer’, een van de meest knetterharde tracks op hun meest recente studioalbum ‘Upright Animals’. De band gaat ook van maart tot en met mei op tour in de UK en Europa en spelen een aantal headline-shows in onder andere Nederland.

Dragged Under 013 2022
Dragged Under Upright Animals cover

Zanger Tony Cappocchi over de track ‘Suffer’: “De boodschap van ‘Suffer’ is vrij eenvoudig, het gaat erom iemand te vragen om te lijden of zich ongemakkelijk voor je te voelen, want dat is echt de test van elke relatie. Het gaat erom hoe je door de moeilijke tijden navigeert die de kracht van uw verbindingen bepalen. We zijn erg enthousiast over de release van de ‘Suffer’ video. We werkten samen met Monte, die de regisseur was van Brainwash Broadcast en All of Us en een zeldzaam talent is met een uitzonderlijke creatieve visie. Altijd een geweldige tijd om met hem samen te werken. We houden van dit nummer en vinden dat het een video verdient, die op geen beter moment had kunnen komen.

 

DRAGGED UNDER levert een keiharde hybride muzikale stijl van punk, rock, metal en hardcore. Het kwintet uit Seattle - Tony Cappocchi [zang], Ryan Bruce [gitaar], Sean Rosario [gitaar], Hans Hessburg [bas] en Kalen Anderson [drums] – kiezen ervoor om vooruitgang te boeken op hun tweede studioalbum, “Upright Animals” dat nu uit is op Mascot Records/Mascot Label Group.

DRAGGED UNDER LIVE:

05 Apr   Patronaat, Haarlem – NEDERLAND