... / Story's / Actueel / SHAPESHIFTED stelt nu zaterdag nieuw album voor in Muziekcafé De Giraf
Actueel

Updated 14/03/2023

Actueel

SHAPESHIFTED stelt nu zaterdag nieuw album voor in Muziekcafé De Giraf

Op zaterdag 18 maart 2023 staat de release van het nieuwste album ‘GIMME ROCK’N’ROLL’ van de Gentse rockgroep SHAPESHIFTED op het menu. De band speelt die dag een speciale releaseshow in Muziekcafé De Giraf in Zwalm (Sint-Denijs-Boekel).

SS

Het heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is de derde cd van SHAPESHIFTED een feit. “Die had er eigenlijk moeten komen in 2021 naar aanleiding van ons 10-jarig bestaan, maar corona stak daar een stokje voor”, vertelt zanger/gitarist Marc Van der Eecken. “Eenmaal alles terug richting normaal evolueerde, hebben we tijdens een viertal sessies zo’n 25 nummers opgenomen. Dertien daarvan zijn uiteindelijk op ‘GIMME ROCK’N’ROLL’ beland.”

Shape

Naast Marc Van der Eecken bestaat SHAPESHIFTED uit Pieter Minne (gitaar), Jean-Marc Talloen (bas) en Peter De Bosschere (drums/zang) die allemaal hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de vaderlandse rockscene. De vier door de wol geverfde muzikanten delen de onvoorwaardelijke liefde voor no-nonsense ‘kick ass’ rock-‘n-roll met een hoog octaangehalte. Ook en vooral live staat de band garant voor een avondje spetterende muziek. Nu zaterdag dus in De Giraf in Zwalm.   

Live data

18/03/2023 - De Giraf, Zwalm (cd-release)

15/04/2023 - Legend Café, Ninove

14/05/2023 - Dax Café, Turnhout