... / Story's / Actueel / Geen MÅNESKIN op 10 februari 2022 in Vorst Nationaal
Actueel

Updated 25/01/2022

Actueel

Geen MÅNESKIN op 10 februari 2022 in Vorst Nationaal

Wegens de huidige stand van zaken als gevolg van de aanhoudende COVID-19-pandemie, stelt MÅNESKIN hun indoor Europese ‘LOUD KIDS ON TOUR '22’-tour uit. Ook de concerten op 10 februari 2022 in Vorst Nationaal (Brussel) en 12 februari in Rockhal (Esch/Alzette) worden uitgesteld.

M Web Nl

Aangezien sommige landen nog steeds te maken hebben met door de pandemie opgelegde capaciteitsbeperkingen, is het moeilijk geworden om evenementen te hervatten op dezelfde schaal en periode als oorspronkelijk gepland. De eerste prioriteit voor MÅNESKIN is om de totale veiligheid van iedereen te garanderen en met vastberadenheid de tour voort te zetten waar alle fans reikhalzend naar hebben uitgekeken.

In een bericht op sociale media waarin de annulering van de tour werd aangekondigd, zei de band: ‘Het spijt ons heel erg maar we moeten jullie vertellen dat we de hele tour moeten uitstellen vanwege de COVID-situatie. We hebben hard gewerkt voor deze tour en alles was klaar om de baan op te gaan, maar helaas kregen we de afgelopen dagen slecht nieuws over de capaciteit van de locaties en al dat soort dingen. We kunnen niet alle optredens garanderen omdat elk land zijn eigen regels heeft en daar moeten we ons natuurlijk aan houden. We moeten onze optredens in alle veiligheid voor iedereen kunnen doen. Het spijt ons heel erg en we hopen jullie zo snel mogelijk de nieuwe data te kunnen meedelen. Bedankt voor jullie geduld en steun. We zitten allemaal samen in deze situatie, dus we moeten gewoon volhouden, maar we komen terug en we zweren dat het zelfs nog beter zal zijn!’

Tickets gekocht voor de tourdata van 2022 blijven geldig voor de nieuwe data die vóór 1 maart 2022 worden aangekondigd.