... / Story's / Actueel / MÅNESKIN kondigt nieuwe en extra data van hun wereldtournee
Actueel

Wim Vander Haegen

21/03/2022

Updated 21/03/2022

Updated 21/03/2022

Actueel

MÅNESKIN kondigt nieuwe en extra data van hun wereldtournee

MÅNESKIN heeft de details aan van hun eerste wereldtournée ‘LOUD KIDS ON TOUR GETS LOUDER 2022-2023’ aangekondigd. Door het grote succes – het concert op 2 maart 2023 is immers uitverkocht - heeft de band een extra concert toegevoegd op 3 Maart 2023 in Vorst Nationaal in Brussel.

MA Web Nl

Tickets aangekocht voor hun oorspronkelijk concert op donderdag 10 februari 2022 blijven geldig voor hun concert op donderdag 2 maart 2023 in Vorst Nationaal. De ticketverkoop voor het extra concert op 3 maart 2023 in Vorst Nationaal start op vrijdag 25 maart om 14u00.

“Natuurlijk is het erg moeilijk om aankondigingen van shows te doen terwijl de gruwelijke oorlog in Oekraïne voortduurt en onschuldige mensen lijden”, geeft de band mee in een statement. “We zijn er kapot van voor het Oekraïense volk en we staan ​​achter hen in solidariteit. Vanwege de beslissingen van de machthebbers, die de levens van zoveel onschuldige mensen beïnvloeden, vinden onze Russische shows niet plaats. We moeten allemaal samen staan ​​voor vrede, nu en altijd.”

MS 2 (1)

Internationale revelatie

Na een succesvol jaar met 7 diamanten, 161 platina en 37 gouden platen hebben de Italiaanse rockers hun wereldstatus gebetonneerd in enkele van de grootste muziekindustrieën van de wereld. Vorig jaar veroverde MÅNESKIN de hitlijsten met hun hits ‘I Wanne Be Your Slave’ en ‘Beggin’’, waarmee ze de eerste Italiaanse band zijn in de muziekgeschiedenis om de Top 10 in het Verenigd Koninkrijk binnen te komen met twee singles tegelijk. Bovendien waren de tickets voor hun tour binnen de twee uur tijd uitverkocht. Andere verwezenlijkingen zijn onder andere hun dubbele nominatie op The BRIT Awards 2022 in de categorie ‘Internationale groep’ en ‘Internationale song’, hun winst op de MTV European Music Awards voor ‘Best Rock’- wat de allereerste maal was voor een Italiaanse artiest in een internationale categorie - en ook hun nominatie op de Spaanse ‘Premios Odéon’ awards voor ‘Internationale revelatie’. Hun triomf in de Verenigde Staten was al even indrukwekkend: MÅNESKIN hield twee concerten in New York en Los Angeles en was tevens de special guest op het concert van The Rolling Stones in Las Vegas. Bovendien hebben ze ook opgetreden op tal van populaire tv-shows, waaronder Jimmy Fallon’s ’Tonight Show’ en The Ellen DeGeneres Show, en hebben ze uitstekende versies gebracht van hun hits tijdens hun debuutoptreden bij Saturday Night Live.

Info en tickets: www.gracialive.be​