... / Story's / Actueel / GENERATION BAND (met leden van Journey, Rascal Flatts en Chicago) tekent bij Frontiers
Actueel

Updated 10/05/2022

Actueel

GENERATION BAND (met leden van Journey, Rascal Flatts en Chicago) tekent bij Frontiers

Frontiers Music heeft een platendeal aangekondigd GENERATION RADIO, een nieuwe rockgroep rond Jay DeMarcus van de populaire country act Rascal Flatts en Jason Scheff, die meer dan 30 jaar leadzanger en bassist was van multi-platinaband Chicago. Drummer/vocalist Deen Castronovo (Journey, Revolution Saints), sessiegitarist Chris Rodriguez en gitarist Tom Yankton (Rascal Flatts, Chicago), vervolledigen de band. Ook drummer Steve Ferrone (Tom Petty and The Heartbreakers) verleent af en toe zijn medewerking. Hun debuut op plaat staat gepland voor deze zomer.

Gen Band

"Ik ben blij om eindelijk het project uit te kunnen brengen waar we tijdens een wereldwijde pandemie in 2020 aan hebben gewerkt”, vertelt Jay Demarcus. “Het was een geweldige én broodnodige afleiding voor ons allemaal. Fans van Chicago, Journey of Rascal Flatts zullen iets in deze plaat vinden dat hen aanspreekt.”

"De band is erg enthousiast om samen te werken met Frontiers op onze eerste release”, voegt Jason Scheff toe. “Ik heb er persoonlijk een geweldig gevoel bij omdat ik Frontiers en Chicago samen heb gebracht om ons 36ste album ‘Now: Chicago XXXVI’, waarvan ik het titelnummer heb geproduceerd en meegeschreven, uit te brengen. We hebben samen een mooie geschiedenis, dus het was alleen maar logisch om Frontiers in een van mijn lopende projecten te betrekken. We zijn op dit moment live dates aan het boeken en praten al over de start van de volgende plaat.”